Crnogorska bojanka

Prva crnogorska bojanka za djecu kreirana je sa željom da se najmlađima, ali i malo starijima, na drugačiji način predstavi Crna Gora. Kroz autentične crteže, i zanimljive kratke priče, svi koji se odluče da gradovima dodaju svoje boje, zabaviće se i istraživati.

Saznajte više - www.crnogorskabojanka.me
Ako vas zanima kako izgledaju bojanke - preuzmite prezentaciju.


HeraPlatform

HeraPlatform je marketinški alat koji se koristi za komunikaciju sa gostima hotela tokom i nakon njihovih posjeta, kontinuirano ih informišući o inovacijama, novostima i kampanjama. Ovo rješenje po mjeri korisnika predstavlja jedinstvenu CRM alatku koja korisnicima omogućava da budu prepoznati po izuzetnom korisničkom iskustvu i na taj način visoko pozicioniraju svoj brend.
Saznajte više - www.heraplatform.me


Brendirani materijali

Pred vama je širok spektar proizvoda koji će pomoći u pozicioniranju vašeg brenda. Zajednički put od pripreme do kreiranja krajnjeg proizvoda nas posebno raduje i zato smo tu da pripremimo listu upravo onih proizvoda koji na najbolji način odgovaraju vašem brendu. I ne zaboravite - ne odgovara svima isto; posebno volimo da radimo na jedinstvenim idejama koje osnažuju brendove i zajednice.
Preuzmite 2021 Promotivni katalog.
Ukoliko trebate inspiraciju i više informacija - kontaktirajte nas.